Etkinlik

Türkiye’nin ilk Kurumsal Girişimcilik Konferansı’na davetlisiniz

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi, girişim sektöründeki çalışmaları paralelinde 21 Kasım 2013 tarihinde Hilton İstanbul’da Kurumsal Girişimcilik Konferansı’nı, düzenlenliyor.

Kurum içinde bir fikri/projesi olan, girişimcilik yeteneği yüksek çalışanların kendi projelerini geliştirmelerine kontrollü ve güvenilir bir oluşum içinde olanak sağlayan bakış açısı’ olarak tanımlanan “Kurumsal Girişimcilik”, dünyada ve Türkiye’de kurumsal şirketlerin sürdürülebilir büyümedeki yükselen stratejisi haline geldi.

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi, girişim sektöründeki çalışmaları paralelinde 21 Kasım 2013 tarihinde Hilton İstanbul’da “Kurumsal Girişimcilik Konferansı’nı, düzenlenliyor. Çalışmalarıyla girişimcilik alanında lider olan Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından bu yıl Türkiye’de ilk defa yapılacak olan ve bundan sonra her yıl düzenli olarak yapılması planlanan organizasyon, sektöre damgasını vurmaya hazırlanıyor. Konferansın bu yıl ki açılış Konuşması’nı Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin yapacak.

Dünyadan ve Türkiye’den ekonomiye yön veren sektörlerin üst düzey temsilcileri arasından seçilen konuşmacıların, deneyimlerini, başarıyla süregiden örnek teşkil edecek projelerini ve bakış açılarını katılımcılarla paylaşacakları, Sabancı Holding’in Co-sponsorluğu, Webrazzi’nin Dijital Medya Sponsorluğu ve Bloomberg Businessweek’in basın sponsorluğunda  gerçekleşecek olan konferansta, Kurumsal Girişimcilik kavramının yaratıcılarından Stefan Lindergaard ve yeni bir araştırma yayımlayan Neil Fogarty  Kurumsal Girişimcilik konusunda son gelişmeleri, yeni uygulama modellerini ve vizyonu aktaracaklar.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir
“Geleceği şekillendirenleri” ağırlayacak Web 3.0 İstanbul Konferansı için geri sayım başladı
İçerik, büyük veri, bağlantı Web 3.0

Bu Konuda Yorum Yapabilirsiniz

Yorumunuz*

Adınız*
Web Siteniz